EU vil forbyde forbyde salget af lægeurter 1. april 2011

Internationale medicinalvareproducenter score kassen når de næste år når i mål med sine årtier lange kamp for at fjerne al konkurrence fra alternative behandlingsformer. Det gælder for alle produkter som indeholder traditional urtemedicin . Pr. 1. april 2011- mindre end otte måneder fra nu stort af bliver stort set alle medicinske urter ulovlige at sælge i Den Europæiske Union. Den samme principielle tilgang har man i USA, med samme ødelæggende virkning for almindelige mennesker. Borgerne er blevet reduceret til forsøgsopjekter for de store medicinalfirmaer når de fremover kun behøver at fastlægge deres produktstrategi ud fra profit hensyn. Og vi som borgere har ingen anden mulighed end at betale det de forlanger, når nu en tusindeårig alternativ behandlingsform tages fra almindelige borgere.

De det ser ud til at store internationale virksomheder nu lykkedes at overtage ethvert aspekt af vores sundhed og helbred. Fra det vi spiser til den måde vi som indvider ønsker at passe på os selv.

Vær ikke i tvivl om det : Dette besynderlige direktiv vil stjæle retten til den personlige sundhed .

Du kan læse mere her:

2 meninger om “EU vil forbyde forbyde salget af lægeurter 1. april 2011”

  1. Jeg opfordrer alle, der ikke ønsker, at Naturmedicin skal forbydes af EU,om at protestere imod dette forbud.For uanset hvilket officielt ‘motiv’de vil anvende,så handler det udelukkende om, at medicinal industrien vil forsøge at afskaffe en konkurrent.

    Ole Halvorsen

Lukket for kommentarer.