Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger denne webside: https://www.sundogfrisk.dk bliver der indsamlet oplysninger om hvordan du bruger hjemmesiden, så vi bedre kan tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.
Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger bliver indsamlet, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. (I denne vejledning kan du se hvordan du nemmest gør det.

Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se i denne vejledning hvordan du gør det: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics til trafikmåling

Websitet bruger cookies fra Google service ”Analytics” til at måle trafikken på websitet og få information omkring demografi og interesser mv.
.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Adwords remarketing til reklame og markedsføring

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der besøger hjemmesiden

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af informationer om hvordan du bruger hjemmesiden. Det sker i det omfang det er muligt, f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af de services der er tilgængelig via websitet.

Vi indsamler og behandler, hvis der er behov for det, typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med brug af hjemmesidens kontaktformular eller abonnement på et nyhedsbrev

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til vedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du efterspørger på hjemmesiden, som fx. et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller du selv ønsker at blive slettet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Fx vil det være nødvendigt at opbevare dine stamdata – navn og e-mail – så længe du ønsker at abonnere på et nyhedsbrev vis vi udbyder sådan et. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter ikke tredjeparter til behandling af indsamlede data. De indsamlede oplysninger benyttes udelukkende til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes og forlange at de slettes. Du kan til enhver tid også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: [cmmedia [at ]mail.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger hvis sådanne er registreret, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
[COMPLAN-MULTIMEDIA ]
[Mathilde Parken 21 4th]
[3400 Hillerød ]
Telefon: [ 45851327 ]
Email: [ cmmedia[at]mail.dk.dk ]