Resveratrol og Metabolisme

Fitness, vægttab og resveratrol

Øg dit vægttab med Resveratrol

Resveratrol anses for at være en meget kraftfuld antioxidant og et middel der påvirker kroppens ældning , strukturer og energiomsætning. Resveratrol har de sidste 15- 20 år fået stigende opmærksomhed over hele verden som et ”super kosttilskud”. Selv om det kan bremse og endda vende tegn på ældning, holde dit hjerte og hjerte-kar-system, er det mest kendt som et kosttilskud, der kan virke aktivt på vægttab. Det er der mange grunde til, fordi det kan øge energi-niveauet, undertrykke appetitten, og opretholde en sundt og raskt stofskifte og derved tilføje ekstra år til ens levetid.

En af de vigtigste faktorer for at få et langt liv er at opretholde en sund vægt og et godt helbred. Dette kan opnås på mange forskellige måder og varierer meget fra person til person. For nogle er motion og sund kost bare ikke altid nok. Der skal mere til. Det er her Resveratrol som kosttilskud spiller ind.

Men der er grund til at være skeptisk over for de mange og moderne kosttilskud der løbende bringes i handel. Resveratrol er ingen undtagelse. Det er ofte meget enkelt for højteknologiske virksomheder at fremstille generiske kopier af naturens egne kosttilskud. Det er derefter nemt for virksomheden at sælge kopivaren som den ægte vare, uden at forbrugerne har en chance for at vide, at der er tale om en industriel fremstillet produkt.

Den væsentligste årsag til, at Resveratrol har opnået så stor opmærksomhed, er at kosttilskuddet kan øge og opretholde et højt stofskifte. Den virkning er den direkte årsag til at mange kraftige mennesker har brugt Resveratrol og derved opnået store vægttab. Kosttilskuddet kan udover at øge dit stofskifte og  forbrænding også  hjælpe med at forebygge forskellige sygdomme, som har relation til vores moderne livsstil, fx osteoporose, hjerteanfald, kræft og diabetes.

Når du bruger Resveratrol som kosttilskud og samtidig har fokus på sund kost og rigeligt med motion, er det sandsynligt, at du bliver mindre berørt af livsstilssygdomme end hvis du ingen ting gør. Selv hvis sund kost og motion ikke rigtig virker for dig og medføre et holdbart vægttab, så vil Resveratrol måske kunne hjælpe dig til at øge dit stofskiftet. Når du får et højere energi niveau, kan det være, at motion vil føles mere naturligt og øge dit vægttab.

Med din ekstra energi, vil du få overskud til en mere aktiv hverdag. Du vil naturligt få mere fra hånden, og især få det bedre med dig selv. Når du får lyst til at være mere aktiv og du begynder at tabe dig får du mere overskud. Så er du på rette vej mod en sund og udadvendt livsstil. Hvad mere kan man ønske sig?

Der er mange årsager til, at folk bruger Resveratrol. Det kan være grunde der spænder fra, at kosttilskuddet kan reducere ældning til et brændende ønske om at tabe sig. Det har stor betydning for mange mennesker at kunne kombinere disse egenskaber. Både at være slank og se godt ud. Så en tur til helsekostforretningen for at få et kosttilskud, der kan stimulere vægttab og en sundere levevis, som kan lægge år til dit liv.

Resveratrol er mest kendt for at komme fra kraftige røde druer og deres skind. Især druens skind har et meget højt indhold af antioxidanter.

Metabolisme – som betegner kroppens energiomsætning – er det sæt af kemiske reaktioner der sker i alle levende organismer for at opretholde livet. Disse processer giver organismen mulighed for at vokse, reproducere, vedligeholde sig selv og kunne reagere på sine omgivelserne.